Join us for ExoFest 2019!

2nd Annual Bay Area Exosome Research Festival - June 6, 2019
Byers Auditorium, Genentech Hall UCSF

EXOFEST 2019ExoFest 2019 - the 2nd Bay Area Exosome Research Festival

ExoFest™ 2019 is a one-day meeting to bring together scientists with an interest in exosome and extracellular vesicle (EV) research and will showcase some of the most outstanding exosome research in the Bay Area. This symposium, co-organized by System Biosciences (SBI) and Dr. Lynn Pulliam & Dr. Sharanjot Saini, VA Medical Center, UCSF, will be kicked off by Keynote Speaker, Dr. Fatah Kashanchi from George Mason University, who will describe his lab's research on the role of extracellular vesicles in HIV-1 pathogenesis.  Following the keynote talk will be multiple short research talk sessions, as well as a poster session. The event will conclude with a networking reception during which prizes for best talk and poster will be awarded.

Confirmed Speakers

Dr. Fatah Kashanchi, George Mason University
Dr. Kenneth Witwer, Johns Hopkins University
Dr. Katrin Svensson, Stanford University
Dr. Connor O’Brien, Stanford University
Dr. Utkan Dimirci, Stanford University
Dr. Satish Pillai, UCSF
Dr. Bing Sun, UCSF
Dr. Sharanjot Saini, UCSF

 

Additional speakers coming soon...

Registration Information

Registration is free, but you will need to RSVP here.

Submit your abstract by May 17th to be considered for a talk or poster session (submit your abstract to exofest@systembio.com) indicating ‘exofest 2019 abstract’ in the subject line.

ExoFest 2019 Tentative Schedule
TimeTopicLength
8:30 AMRegistration & Breakfast30 min
9:00 AMFeatured Keynote Speaker, Dr. Fatah Kashanchi, George Mason University45 min
9:45 AMResearch Talks Session I3, 15-min sessions
10:30 AMCoffee Break30 min
11:00 AMResearch Talks Session II6, 15-min sessions
12:30 PMLunch45 min
1:15 PMPoster Session60 min
2:15 PMCoffee Break15 min
2:30 PMResearch Talks Session III8, 15-min sessions
4:30 PMNetworking Reception and Prizes1 hour