Join us for ExoFest 2018!

1st Annual Bay Area Exosome Research Festival - July 13, 2018
Byers Auditorium, Genentech Hall UCSF

Contact Us Speak to a specialist
1-888-266-5066

ExoFest 2018 - the first Bay Area Exosome Research Festival

ExoFest™ 2018 is a one-day meeting to bring together scientists with an interest in exosome and extracellular vesicle (EV) research and will showcase some of the most outstanding exosome research in the Bay Area. This symposium, co-organized by System Biosciences (SBI) and Dr. Lynn Pulliam, VA Medical Center, UCSF, will be kicked off by Keynote Speaker, Dr. Randy Schekman, the 2013 Nobel Prize winner for vesicular transport. Following the keynote talk will be several short research talk sessions, a poster session, and a panel discussion on translational research and the diagnostic value of exosomes. The event will conclude with a networking reception during which prizes for best talk and poster will be awarded.

Confirmed Speakers

  • Randy Schekman (UC Berkeley)
  • Lynn Pulliam (UCSF)
  • A.C. Matin (Stanford)
  • Satish Pillai (UCSF)
  • Sharanjot Saini (UCSF)
  • Albert Lu (Stanford)
  • Pamela Paris (UCSF)
  • Alexis Forterre (Stanford)
  • Johnathon D. Anderson (UC Davis Medical Center)
  • Randy Carney (UC Davis)

Registration Information

Registration is free, but you will need to RSVP here.

Abstract Submission Deadline Extended! Submit your abstract by June 28 to be considered for a talk or poster session (submit your abstract to exofest@systembio.com) indicating ‘exofest 2018 abstract’ in the subject line.

ExoFest 2018 Tentative Schedule
TimeTopicLength
8:30 AMRegistration & Breakfast30 min
9:00 AMFeatured Keynote Speaker, Randy Schekman (UC Berkeley)45 min
9:45 AMResearch Talks Session I3, 15-min sessions
10:30 AMCoffee Break30 min
11:00 AMResearch Talks Session II6, 15-min sessions
12:30 PMLunch45 min
1:15 PMPoster Session45 min
2:00 PMResearch Talks Session III8, 15-min sessions
4:00 PMCoffee Break15 min
4:15 PMPanel Discussion: EVs' Clinical Applicability45 min
5:00 PMNetworking Reception and Prizes1 hour